Thursday, 30 July 2009

Senang hati ku Susah


Abang Yin dan Akak Yang..

1. Aku senang hati sebab 2 kerja surfacing aku dah siap dan tengah tunggu untuk siap prototype.

Tapi aku susah hati pula sekarang bila aku malas nak buat kerja-kerja lain yang aku consider tidak mencabar seperti documentation.

2. Aku senang hati sebab tak sabar nak tunggu ketibaan hari esok di mana aku dan si jantung hati (s) akan berangkat ke pulau untuk honeymooning.

Tapi aku susah hati pula bila tekenangkan thesis aku yang tak siap-siap lagi.

3. Aku senang hati sebab minggu depannya aku akan ke KL bersama si jantung hati untuk menghadiri kenduri..serta atas desakan keluarga yang telah lama tidak kami jumpa.

Tapi aku susah hati pula sebab aku bakal letih berlari ke sini sana atas kerana jangkamasa lawatan kami ke KL yang sungguh singkat.

4. Aku senang hati sebab aku mampu tidur berhawa dingin dan mandi air panas keesokkan paginya.

Tapi aku susah hati pula bila terkenangkan jumlah bil elektrik yang bakal diterima di akhir bulan. Termasuklah bil-bil lain yang sewaktu dengannya.

5. Aku senang hati apabila mendapat tahu sebuah syarikat gergasi mungkin memerlukan tenaga pekerja yang mempunyai kemahiran yang aku miliki.

Tapi aku susah hati apabila..hmm..aku tak pasti kalau aku patut bersusah hati atau tidak..

aH! Akhirnya..masa untuk pulang!

6 comments:

Marliza Radzi said...

lupakan saja yang susahkan hati.

ingat yang senangkan hati je! ingat jantung hati banyak2 :D

sharel said...

wah! betul betul betul..

aku senang hati kerna ada si jantung hati (s) di sisi...

ckay said...

mcm best jer software tu..

sharel said...

itulah Alias Surface 2010 yang berharga sebijik rumah..

Jay Ismail said...

cantona 7 eh..jun saito? label kene sorok..kang pengawas potong! hahahaha

sharel said...

hahah..poket 2 batang rokok juga jangan dilupakan! heheh nasib baiklah aku tak pernah ada seluar macam ni...