Monday, 30 March 2009

Kenapa aku Cinta Dia?



Aku cinta Dia kerana Dia bangun pagi dan membuatkan sarapan sebelum aku ke kerja.

Aku cinta Dia kerana di kala aku terlambat dan bergegas untuk ke kerja, Dia masih lagi membuatkan aku sarapan, walaupun dengan hanya segelas air.

Aku cinta Dia kerana ritual salam dan kuncupan (dan terbaru kuncupan pada Uhm) setiap pagi sebelum aku berlumba ke kerja

Aku cinta Dia kerana masih mendapat sms-sms cinta yang aku dapat dari Dia setiap hari.

Aku cinta Dia kerana bersusah payah menyediakan makanan untuk aku

Aku cinta Dia kerana ritual salam dan kuncupan (dan terbaru kuncupan pada Uhm) sesudah berjemaah

Aku cinta Dia kerana dikala penat dan letih, masih memikirkan aku



Yang, sesungguhnya, aku risau tengok you muntah setiap hari. Bersabarlah ye..

Dengan itu, aku hadiahkan pada you sebuah lagu, terimalah! lagu yang berjudul, "Aku Cinta Pada mu.."

Sorry, sebab muka tak commercial, kenalah pakai Glenn untuk cover..you know i can sing better than that...hehe




Aku Cinta Padamu - Glenn Fredly

di malam yg romantis ini
tuk kau dan aku
tetapi dikau bagaikan air
yg membeku

masih terbaca ragu
di matamu
haruskah aku berikrar
tuk yg ke seribu kali

reff: aku cinta padamu, sungguh
aku cinta padamu, sungguh
mestikah ku ulangi dari mulutku sendiri
aku cinta padamu, kasih

sesungguhnya tak salah
bila kau tanya
begitu banyaknya wanita
yg tlah menggoda

tetapi setia kini
aku bertahan
masihkah kau tak mengerti
masihkah kau tak percaya




Ampunkan aku..Aku sedikit emosi hari ni..Izza muntah teruk tadi.. :(

7 comments:

izza syahida said...

aku cinta padamu jua!!
btw, u lg 100x hensem dr Glenn.. :D

Anonymous said...

giler romantik...i feel like crying! huhuu...

sharel said...

ayang: *blush..Hik hik..janganla nyah~ Aku Cinta Pada Mu jua jua!! Muntah elok-elok ye yang..


Anonymous: eH jap..Aku ke Glenn? heheh

Anonymous said...

miki n glen sama2 romantic...

sharel said...

haha..that is new!! aku, "romantic" macam pelik je..

tanda-tanda dah tua ni...

Marliza Radzi said...

hahaha comellah!

iza, saya doakan you'll feel better soon!

sharel said...

thank you thank you! semogalah dia tak muntah2 lagi..