Friday, 27 March 2009

UMNO




Sorry to say mr.KJ, my friends and I semua mengeluh bila you dapat the position. Yang happy adalah my friends yang die-hard opposition. Apakah maksudnya itu? Nampaknya seperti mr.KJ ni lagi ramai supporter dari group opposition.I wonder why.. Saya setuju dengan kawan saya, next UMNO election, bukakanlah pemilihan tersebut kepada ahli-ahli biasa juga. Perwakilan kadang kala tidak dapat nak mewakilkan dan membawa suara ahli-ahlinya 100 peratus.



Saya pelik kenapa Pak Lah macam marah je bila reporter tanya bila dia nak “step down”? Tak salah kot kalau bagi satu date .kami sebagai rakyat biasa yang menyayangi Pak Lah boleh lah buat kenduri perpisahan ke, bagi hadiah tanda terima kasih atas jasa-jasa yang telah ditaburkan oleh Pak Lah untuk rakyat dan negara. Kami sayang Pak Lah..sungguh..

2 comments:

ckay said...

dengar cer.. sorang perwakilan dpt RM5000 dr KJ.. still kalah gak.. smpi 3 kali kira baru menang?.. pelik gile..

sharel said...

aku pun nak kalau macam tu!!kayozz!!!

tapi mana hang tau tu sumaaa...tak baik fitnah tau...kita kena bersangka baik kat orang..mungkin dia bagi 5000 tu ikhlas nak derma kat orang susah..niat murni tu