Tuesday, 22 February 2011

D&C

February 22nd, 8:50 am

Anas didakapan sambil mendendangkan nukilan Butterfly dari Jason Mraz. Terbeliak je mata dia!

Good morning world!

No, aku ambil half day hari ni, Sekejap lagi nak kena hantar Anas ke ASC. Semalam jaundice naik to 253. Doc kata boleh balik lagi, teruskan breast feed, and see how it goes. Harap-harap semua ok lah.. Oh reminder to self, level demam kuning adalah seperti berikut:

  • 130 below – cantik!
  • 250 above – kuning (kalau government hospital, kalau cecah 250 je kena terus bagi cahaya ‘keimanan’ (uv Ray).

So far Umayr has been a very very good boy! Bila jumpa Anas je, dengan penuh berhati-hati dan slow-mo dia kiss sang adik. Tak larat dah daddy nak ambil gambar moment tu. Anyway the pic below ni gambar first dia jumpa Anas di rumah. Priceless.. Kekalkan macam ni ye Umayr..



Having 2 children under my belt makes me feel so old. I know I shouldn’t feel like that but man..tak tahu lah..Since the birth of Anas also, I somehow have lost the feel nak “ber-handsome-handsome-an” ni. For example, the other day I clad only in an over-sized tee and a sarong ke warung untuk yamcha. Sungguh tak menarik..Anyway I hope all this are temporary..(*mengenggam erat sambil menunding jari ke langit )Semoga aku kembali menjadi hero remaja!!! (*echo 2X)

Ok..nak pergi hospital dah..semoga kuranglah kuning kau Anas…

p/s: 365 of ANAS Sharel is up & running!! - enjoy the pictures!

http://anassharel.blogspot.com/


2 comments:

gmah said...

bahahaha... tp mcm ni la kt nk sama2 join isteri pantang dia kain batik ko kain pelikat hehe..

u guys roxx with 365 umayr&anas..!!

sharel said...

hahah ok laa..kira aku pun join pantang laa