Tuesday, 21 July 2009

The White Album







Kerana tension tak dapat cycling naik Gunung Jerai petang tadi,
aku pun grab camera..


Terima Kasih dinding yang putih..

18 comments:

Jay Ismail said...

woohooooooooooooo...canthek mick!!!

sharel said...

sifoo ajar ni...nak kena install studio lighting la kat rumah aku ni..hehehe

lens pun nak kena beli la...

amadzlan said...

huiyo, cun. tak payah pakai studio :P

sharel said...

sifoo pun pakai dindin je..thanks to sifoo..hehe

sila tunjuk ajar..(sambil Kòu tóu)

Belle! Ak-47 tau!!!

amadzlan said...

tak maulah AK-47. keganasan ni semua ni. aku bawak balik layang-layang Afghan lah, boleh bagi anak kau main :P

sharel said...

kau nak aku jadi macam dalam "kite runner" tu ke? ceh..oklah oklah..janji kite tu ada gambar Ak-47 tau..

Jay Ismail said...

kene ingat mick..nikon D3...sony a900....1ds Mk3...kalau tak gheti pakai tak guna gaks...

profoto....elinchrome...semua kalau tak gheti pakai tak guna gaks...

start from basic..maximize kan penggunaan apa yg ko ada...

when u hit the wall..ull know...

apa2 pon..dinding putih tetap terbaik!

sharel said...

"Obi Wan" has spoken..

Yes Sir! I'll google "Profoto" and "elinchrome" right away!...

heheh apa lah kejadahnye tu pulak...

sharel said...

ooOOO lighting.. ilmu tak cukup lagi ni..kena pi berguru lagi!!

Jay Ismail said...

aduhai....kekekekek..sila lah kemari...mari mari....

Anonymous said...

sgt sweetnye.maseh ingat lg wife km dulu librian with baju kurung hijau kan?

sharel said...

hi anonymous,

Walaupun langsung tak kenal masa sekolah dulu, rasanya dia tak pernah kot pakai baju katak pisang tu..kan yang?

Anyway, ex-SRKTSG juga kah?

Anonymous said...

jap2...mau teka lg....erm...oke abaikan...sharelwahid nih yg mane ye?kurus tinggi or yg duk fasa 7 yg juga mempunyai abg sekolah VI??.mtk maap la jika sgt annoying soklan2 ini.cuba manguki daya ingatan yg semakin rapuh!

sharel said...

well, if you're referring 10-20 years ago, kurus? yes..tinggi? maybe..fasa 7, definitely.

Btw..You have a very familiar name,.."Anonymous"..kat mana aku jumpa nama ni ye??? hmmmmmmmmm

-inay- said...

hu3.sy tdk glamer.jd ade shy2 sket.oke,suda refesh!maybe 20yrs ago we live in the same lane 7/12?

good to see both of u together,oh juga malinda n faizul.

:)

sharel said...

oh..ok..
nice to meet you..again..

thanks!

Marliza Radzi said...

comel :P

Uhm dah sangat besar!

sharel said...

Uhm dah besar sebab la ni "Uhm" makan banyak! hehe..

dan daddy Uhm juga.. :(