Thursday, 1 January 2009

2009 yang murung

Kemanisan 2008 berakhir dengan khabar berita yang sungguh tak menyenangkan. Harapan menikmati kebahagian rumah tangga yang normal bermula tahun 2009 lumpuh sama sekali. Sang Isteri yang sepatutnya melaporkan diri di Merbok Januari ini terpaksa pulang dan menetap di Kuala Lumpur, atas arahan baru- semester pertama di Shah Alam, dan besar kemungkinan ke Melaka untuk semester-semester seterusnya.

2009 sepatutnya tahun yang gemilang dalam hidup aku. Ia sepatutnya tahun pertama aku hidup full-time bersama sang Isteri dan merupakan tahun di mana aku akan pindah masuk ke rumah AKU sendiri! (Sabtu ni dah boleh ambil kunci from developer)

Habis. Sungguh senang mereka menghancurkan hidup aku. Kalau sebelum ni, 2009 merupakan tahun yang ditunggu-tunggu, kini tahun 2009 adalah tahun yang aku nak ia cepat-cepat berlalu.

4 comments:

Jay Ismail said...

dugaan umah tangga tu bro..distance makes heart grow fonder...hehehehe

sharel said...

hebat jugak dugaannya..since 2007 ni..

izza syahida said...

x murung lg!!!!
i will b here, there n everywhere, wit u!!!! heheheh =D

sharel said...

yeay!!bestnyaaaa!!