Wednesday, 7 May 2008

hello technology!

keperluan? atau nafsu? that has been playing in my head on and on and on since my last kl trip. susahnya duduk kl. traffic jam, parking, parking tickets, makan yang mahal dan urges yang tinggi untuk barangan yang tak penting. nasib baik duduk dan bekerja di kawasan kampung ni. alhamdulillah bolehlah skit tahan nafsu ini. by the way, sekarang ni saya sedang menulis entry ni di depan tv, jauh dari pc, lenguh-lenguh menggores stylus di monitor w960i baru ku..heheh keperluan?atau nafsu? biarlah diri ni yang judge. sekali sekala kena spoil kan diri skit kan?

3 comments:

AM said...

keinginan?

heh. memang, duduk KL banyak sangat dugaan nafsu.

Jay Ismail said...

sakit tangan bang...kecik sgt...mac book air ngan wireless modem ok gak..celcom ada..maxis ada...tak pon main blackberry le bang..hehehehe

sharel said...

AM: tu baru one trip pi low yatt, sampai mimpi-mimpi wa cakap lu!!
jay: blackberry xdpt jack! bla dah suka tu, xpandang lain dan weih!!