Saturday, 12 September 2009

Dalam kenangan



Seperti yang telah termaktub di dalam perjanjian, rambut yang tidak berpotong selama 1 tahun 1 bulan ini telah pun 'dikemaskan'...Sharel telah hansam kembali...heheh

Selama berambut panjang, Sharel mendapati bahawa masyarakat setempat mempunyai tanggapan yang negatif terhadap jejaka kacak yang berambut panjang (seperti beliau).
Salah satu contoh tanggapan yang diterima adalah:

Setelah Shafrel (bukan nama sebenar) keluar dari surau dan duduk untuk menyarung kan kasutnya kembali,kebetulan seorang gadis yang duduk bersebelahannya berkata,

"ei Shafrel (bukan nama sebenar), you ni nampak rock-rock, tapi sembahyang jugak ye?"

Semoga tiada lagi tanggapan-tanggapan sebegini yang dilemparkan terhadap beliau..aisey hilanglah pahala-pahala free..


6 comments:

abOt said...

http://pristinepath.blogspot.com/

sharel said...

oi! spam ka?

dba said...

shawel... potong rambut dah? haha.. x rock la

apa cite beb? sunyi je skrg. syok naa dah nak ada baby :)

sharel said...

tula pasai! tengah excited ni..kalau aku simpan rambut rock aku lagi, terkejut pulak budak tu kang..hehe

kau bila nak datang sini?

dba said...

tgu ko dah ada Jr kot baru aku dtg.. haha

lama gak x lepak SP niii, pekene mee rebus semeling.. mantap!

sharel said...

cantik!!! mai mai jangan tak mai!